Hurtig levering Personlig serviceEgen værksted
Search-icon

Default

Dine valgte filtre:
Sortere
Relevans
Filter

Dine valgte filtre:

Almindelige spørgsmål

Det er en god ide at tænke på hvad indretningen hovedsageligt skal bruges til og hvor. Om formålet primært er at får orden hjemme i garagen, anbefaler vi vores garageindretning som har praktisk opbevaring i kombination med en arbejdsbænk. Om indretning derimod er tiltænkt til mer dagligdags brug ifbm. arbejde, anbefaler vi at man vælger, det vi kalder for værkstedsindretning. De er mer tålige og er bygget til opbevaring af tungere ting i skufferne.

Værkstedsindretningens hovedfunktion er holdbarheden da den er heavy duty og klarer daglidags brug professionelt. Dette i kombination med opbevaringsmulighederne, gør den til et super godt valg til det faglige værksted. Vores garageindretninger har til gengæld flere tillægsmoduler, hvilket gør dem til et udemærket valg til garagen eller værkstedet der vil skræddersy sine opbevaringsmuligheder med hjørneskab eller håndvask i en anden farve end sort.

Nej, den er straight forward. Vi har monteringsfilm på det hele, der viser hvordan du monterer garageindretningen, trin for trin.