Verktygsboden

Værkstedsindretning

Hos os finder du al slags opbevaring til garage, værksted, depotrum, lager og opmagasinering. Alt fra små plastbakker til store værkstedsvogne og komplette værkstedsindretninger med opbevaringsskabe. Det meste inden for denne produktkategori er af vores eget varemærke PELA, hvor vi har arbejdet længe med at udvikle produkter af høj kvalitet til en god pris.

Almindelige spørgsmål

Det er en god ide at tænke på hvad indretningen hovedsageligt skal bruges til og hvor. Om formålet primært er at får orden hjemme i garagen, anbefaler vi vores garageindretning som har praktisk opbevaring i kombination med en arbejdsbænk. Om indretning derimod er tiltænkt til mer dagligdags brug ifbm. arbejde, anbefaler vi at man vælger, det vi kalder for værkstedsindretning. De er mer tålige og er bygget til opbevaring af tungere ting i skufferne.

Værkstedsindretningens hovedfunktion er holdbarheden da den er heavy duty og klarer daglidags brug professionelt. Dette i kombination med opbevaringsmulighederne, gør den til et super godt valg til det faglige værksted. Vores garageindretninger har til gengæld flere tillægsmoduler, hvilket gør dem til et udemærket valg til garagen eller værkstedet der vil skræddersy sine opbevaringsmuligheder med hjørneskab eller håndvask i en anden farve end sort.

Nej, den er straight forward. Vi har monteringsfilm på det hele, der viser hvordan du monterer garageindretningen, trin for trin.

Værktøjsboden