Verktygsboden

Købsvilkår

Bestilling 

I forbindelse med din bestilling registrerer Verktygsboden Erfilux AB dine oplysninger i et kunderegister. Læs mere i vores integritetspolitik. Hvis du vil ændre dine adresseoplysninger eller ønsker at blive slettet fra registret, kan du skrive til os/sende os en e-mail.

Aldersgrænsen ved postordrekøb er 18 år. Hvis du er under 18 år, kræves der underskrift fra en værge.


Betaling, privat

Walley Checkout

I samarbejde med Walley tilbyder vi betaling med Walley Checkout. Walley Checkout samler alle de vigtige betalingsmåder i en og samme løsning – vælg mellem MobilePay, direkte bank- og kortbetaling, faktura eller delbetaling (betalingsmulighederne kan variere over tid). Du bestemmer selv, hvilken betalingsmåde du vil bruge ved kassen, inden du bekræfter købet.


Faktura eller delbetaling indebærer, at du først betaler efter at have modtaget varerne. Du kan derefter vælge enten at betale hele beløbet på en gang eller opdele det i mindre rater. Forfaldsdatoen kan variere og fremgår af den faktura eller delbetalingsfaktura, som sendes til dig. Leveringsmåden og eventuelle gebyrer, der påløber, vises i kassen, inden du bekræfter købet. En mindre kreditprøvning udføres og indebærer i nogle tilfælde, at en kreditvurdering foretages. Ved forsinket eller udebleven betaling debiteres et gebyr samt morarente.


På my.walley.dk kan du se alle dine fakturaer fra Walley.


Almene vilkår for faktura og kontokredit: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_DK.pdf

Standardiserad Europeisk Kosumentkreditinformation: https://cdn.walleypay.com/terms/SECCI_DK.pdf


Vi bruger sikkerhedsløsningen 3D-Secure til sikrere kortbetalinger.


Betaling, virksomhed

Walley Checkout

I samarbejde med Walley tilbyder vi betaling med Walley Checkout. Walley Checkout samler alle de vigtige betalingsmåder i en og samme løsning – vælg mellem kortbetaling, faktura eller delbetaling (betalingsmulighederne kan variere over tid). Du bestemmer selv, hvilken betalingsmåde du vil bruge ved kassen, inden du bekræfter købet.


Faktura indebærer, at du først betaler efter at have modtaget varerne. Forfaldsdatoen kan variere og fremgår af den faktura som sendes til virksomheden. Leveringsmåden og eventuelle gebyrer, der påløber, vises i kassen, inden du bekræfter købet. Ved forsinket eller udebleven betaling debiteres et gebyr samt morarente.


Almindelige Betingelser For Faktura: https://cdn.walleypay.com/terms/Terms_DK.pdf


Fortrydelsesret (gælder ikke virksomheder)

Som postordrekunde har du 30 dages fortrydelsesret fra købsdatoen. Hvis du ikke er tilfreds med en vare, sender du den bare tilbage og betaler for returfragten. Varen skal sendes tilbage i originalemballagen i rengjort og uændret stand sammen med returseddel og faktura. Specialbestillinger og metervarer tages ikke retur. Sørg for at emballere pakken godt, idet Verktygsboden ikke er ansvarlig for eventuelle transportskader. Verktygsboden indløser ikke pakker, der er sendt pr. efterkrav. Refundering af varens pris og fragtomkostninger sker inden for 14 dage fra det tidspunkt, hvor sælgeren modtager meddelelse om, at købet hæves. Ved delvis returnering forbeholder vi os ret til kun at refundere varens pris, eftersom fragtomkostningerne er de samme uanset antal og vægt.


Returadresse

Verktygsboden Erfilux AB, Solängsvägen 14, 513 70 Borgstena, Sverige


Vores kontaktoplysninger

Telefon: +4570238400

Mail: kundeservice@verktygsboden.dk


Formularer i PDF-format til at downloade og udskrive

Ångerblankett

Retursedel


Transportskader

Hvis varen er blevet beskadiget under transporten, skal du give chaufføren besked om dette med det samme eller senest efter 3 dage til transportfirmaet, som derefter laver en skadesanmeldelse. Udfyld og medsend den returseddel, som vi har vedlagt sammen med leveringen. Verktygsboden betaler fragtomkostningerne i forbindelse med erstatningsvaren. Ved fejllevering betaler Verktygsboden for eventuelle ekstra fragtomkostninger.


Garanti

Vi yder 2 års garanti i tilfælde af fabrikations- eller materialefejl fra den oprindelige købsdato. Gem altid din faktura, der er gyldig som garantibevis. Produktet må ikke have været udsat for unormal brug eller unormale forhold, og garantien dækker ikke sliddele og forbrugsmaterialer. Garantien gælder ikke, hvis fejlen eller manglen skyldes et uheld, efter du har modtaget produktet, eller hvis du ikke har fulgt vedligeholdelses- og serviceanvisningerne. Verktygsboden forbeholder sig ret til at reparere eller udskifte produktet. Garantien påvirker ikke dine rettigheder i henhold til købeloven.


Reklamation

I henhold til købeloven har du som kunde altid 2 års reklamationsret fra købsdatoen. Du kan i så fald have ret til at kræve afhjælpning, omlevering, prisnedslag eller erstatning for at afhjælpe fejlen eller manglen eller ret til at hæve købet og få pengene tilbage. Du kan desuden have ret til at kræve skadeserstatning.


Hvis du konstaterer en fejl eller mangel ved produktet, skal du meddele dette til Verktygsboden Erfilux AB inden for rimelig tid efter, at du opdaget fejlen eller manglen. Vores fuldstændige kontaktoplysninger finder du i slutningen af disse generelle betingelser. Hvis du har skrevet til os om fejlen eller manglen inden for to måneder efter, at du konstaterede fejlen eller manglen, betragtes din reklamation altid som afgivet inden for rimelig tid. Hvis reklamation ikke sker inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er konstateret eller burde være konstateret, og senest inden for 3 år og 2 måneder fra modtagelsen af produktet, mister du retten til at gøre eventuelle krav gældende imod os i henhold til købeloven.


Ved godkendt reklamation betaler vi fragtomkostningerne i forbindelse med returneringen. På retursedlen, der medfølger i pakken med produktet, er der anvisninger om, hvordan du skal kontakte os for at få returfragtsedler.


Returner venligst produktet til følgende adresse:

Verktygsboden Erfilux AB, Solängsvägen 14, 513 70 Borgstena, Sverige


Ved en eventuel tvist kan du kontakte Forbrug.dk eller EU-Kommisionens onlineplattform - EU-Kommissionens Onlinetvistbilæggelse (EU OTB) for alternativ tvistbilæggelse.Konkurrenceankenævnet
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk/


EU ODR: https://ec.europa.eu/odr


Vores kontaktoplysninger

Telefon: +4570238400

Mail: kundeservice@verktygsboden.dk


Værktøjsboden