✅ Fri frakt över 800 kr på mindre paket ✅ Personlig service✅ Egen verkstad
Search-icon

Default

Personoplysninger

Verktygsboden Erfilux AB værner om din personlige integritet og bestræber sig på altid at beskytte dine personoplysninger på bedste måde. Det er Verktygsboden Erfilux AB’s målsætning altid at følge alle gældende love og regler for beskyttelse af personoplysninger. Denne politik hjælper dig med at forstå, hvilke slags oplysninger Verktygsboden Erfilux AB indsamler, og hvordan disse anvendes. Ved at godkende politikken på webstedet i forbindelse med køb eller afgivelse af oplysninger giver du samtykke til behandling af dine personoplysninger i overensstemmelse med det nedenstående.


Verktygsboden Erfilux AB, der i det følgende er benævnt som "vi" 556457-4712, Källbäcksrydsgatan 1, 507 42 Borås, er personoplysningsansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi behandler de personoplysninger, som du afgiver eller har afgivet til os, og som vi har indsamlet på webstedet ved hjælp af cookies. De personoplysninger, som Verktygsboden Erfilux AB behandler, er dit personnummer, navn, e-mailadresse, adresse, købs-, betalings- og ordrehistorik, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.Hvordan anvender vi dine personoplysninger?

Oplysningerne kan anvendes til identifikation, direkte markedsføring, kundeundersøgelser, nyhedsbreve og til statistikformål. Oplysningerne kan også anvendes til udsendelse pr. post, SMS og e-mail samt til markedsføring og information via telefon, medmindre du udtrykkeligt har modsat dig dette. Du kan når som helst kontakte os for at afbryde markedsføringen til dig som kunde.


Oplysningerne kan desuden anvendes til at analysere købsvaner for at kunne give dig relevant information og markedsføring samt for at forbedre webstedet, betalingsløsninger og betalingsprocesser. Personoplysningerne kan også blive samkørt med andre registre såsom kreditoplysningsregistre.


Ved at godkende politikken på webstedet i forbindelse med køb eller afgivelse af oplysninger giver du samtykke til, at dine personoplysninger kan overføres til lande uden for EØS.


Hvis hele eller dele af Verktygsboden Erfilux AB’s virksomhed sælges eller integreres i en anden virksomhed, kan dine personoplysninger blive videregivet til vores rådgivere, en potentiel køber og dennes rådgivere og videreformidlet til virksomhedens nye ejere.


Sådan beskytter vi dine personoplysninger

Vi har truffet flere sikkerhedsforanstaltninger for at kunne opbevare de af os behandlede personoplysninger på en sikker måde. Vi har implementeret sikkerhedsrutiner samt tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger, f.eks. certificeringsteknologi til browsere. Derudover har vi passende firewalls og antivirussoftware for at beskytte og forhindre uautoriseret adgang til netværket. Vi har begrænset adgangen til de rum, hvor personoplysninger lagres, og der kræves identifikation af medarbejderne for at få adgang.


Verktygsboden Erfilux AB benytter sig også af bl.a. SSL (Secure Socket Layer), som er en protokol til sikker overførsel af data via internettet (eller andre netværk). Som kunde skal du kontrollere, at SSL ikke er deaktiveret i indstillingerne for browseren.Hvor længe gemmes mine personoplysninger?

Hvis du har givet samtykke til at være registreret som kunde hos Verktygsboden Erfilux AB, gemmes dine oplysninger, indtil du afregistrerer dig. Du kan når som helst afregistrere dig som kunde. Hvis du ikke afregistrerer dig som kunde, gemmes dine oplysninger, så længe det er nødvendigt i henhold til lovkrav eller for at opfylde Verktygsboden Erfilux AB’s forpligtelser over for dig, f.eks. leverings- og garantiforpligtelser.


Uanset hvad, gemmes dine oplysninger aldrig længere end det, der er tilladt i henhold til den gældende databeskyttelsesforordning.Dine rettigheder

Du har ret til dataportabilitet i henhold til databeskyttelsesforordningen samt ret til én gang pr. kalenderår gratis at få besked om, hvilke personoplysninger, der er blevet behandlet om dig, uanset hvordan de er indsamlet. Hvis du ønsker en sådan information, skal du indsende skriftlig begæring herom til os. Begæringen skal i henhold til den gældende databeskyttelsesforordning indsendes underskrevet af dig pr. post til den adresse, der er angivet på webstedet. Den kan altså ikke sendes pr. e-mail.


Verktygsboden Erfilux AB vil sikre, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede. Hvis nogen af de oplysninger, som du har afgivet til Verktygsboden Erfilux AB, ændrer sig, f.eks. hvis du ændrer din e-mailadresse, navn eller betalingsoplysninger, eller hvis du vil opsige din brugerkonto, bedes du venligst angive de korrekte oplysninger i en e-mail til Verktygsboden Erfilux AB. Du har ret til når som helst at fremsætte begæring om, at dine personoplysninger rettes, blokeres eller slettes.


Du har ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger anvendes i direkte markedsføring. Dine personoplysninger behandles ikke til formål, som vedrører direkte markedsføring, hvis du modsætter dig en sådan behandling. Du har ret til når som helst at tilbagekalde et afgivet samtykke vedrørende behandling af personoplysninger. En sådan tilbagekaldelse af samtykke kan begrænses til kun at omhandle en del af behandlingen, f.eks. den, som vedrører direkte markedsføring.


Du har ret til at gøre indsigelse, hvis dine personoplysninger behandles for at udføre en opgave af almen interesse som led i en interesseafvejning, men ikke hvis de er nødvendige for, at retskrav skal kunne fastlægges, gøres gældende eller forsvares.


Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis du mener, at de er fejlagtige.Links

Vores websted kan indeholde links til andre websteder. Denne integritetspolitik gælder udelukkende for Verktygsboden Erfilux AB’s websted. Når du linkes videre til et andet websted, bør du læse den personoplysningspolitik, som gælder for dette websted. Bemærk, at Verktygsboden Erfilux AB ikke er ansvarlig for andre websteders behandling af dine personoplysninger.Ændringer i integritetspolitik

Verktygsboden Erfilux AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i denne integritetspolitik til enhver tid i den udstrækning, hvor ændringer er nødvendige for at afhjælpe forstyrrelser eller for at opfylde nye retlige eller tekniske krav. Alle ændringer af denne integritetspolitik vil blive offentliggjort på webstedet.