Hurtig levering Personlig serviceEgen værksted
Search-icon

Default

Pudser bil, der har stået urørt i 40 år - se forskellen!

Lars pudser en Triumph, der har stået urørt i 40 år, se filmen og de produkter han brugte her.


Inden du begynder at pudse bilen, kan det være en god idé at lave en grundig rengøring. Afhængigt af hvor beskidt din bil er, kan du starte med at rengøre med en kraftig affedter, så lakken bliver ren. Gå derefter over til at vaske bilen med et køretøjssæbe for at afslutte med lidt rengøringsler, som du påfører med hjælp af en lerklud.


Når bilen er ren, er det bare at begynde at pudse! Alt, hvad du behøver, findes i tasken, og med de matchende svampe, klude og midler – er det nemt at gøre det rigtigt.

Se filmen her

Polerguide - Trin for trin

Polerguide - Trin for trin

Trin 1: Forpolering

Begynd med den orange svamp sammen med det orange polermiddel "Recover". Ryst dåsen grundigt før du begynder. Poler derefter i krydsmønster på et lidt mindre område (for eksempel et område, der ikke ses) og tør af bagefter med den orange mikrofiberklud. Gentag på de resterende områder.

Afvirkning: 8/10 
Glans: 4/10
Trin 1: Forpolering

Trin 2: Polering

Fortsæt nu på samme måde, men skift til den blå svamp sammen med det blå polermiddel "Rebuild". Nu bør polermaskinen glide lettere over overfladen og bilen begynder at blive mere skinnende. Poler i samme mønster og tør af bagefter med den blå mikrofiberklud.

Afvirkning: 5/10 
Glans: 8/10
Trin 2: Polering

Trin 3: Glanspolering

Skift til den mørkegrå svamp sammen med det grå polermiddel "Redefine". Poler i samme mønster og tør af bagefter med den grå mikrofiberklud.

Afvirkning: 1/10 
Glans: 10/10
Trin 3: Glanspolering

Trin 4: Lakforsegling

Poler nu med lakforsegling – det grønne polermiddel "Retain". Det er vigtigt her at bruge en mørkegrå svamp, altså en blødere, eller en ren klud og påføre med hånden. Lad tørre over natten og gnid af.

Afvirkning: - 
Glans: 15/10
Trin 4: Lakforsegling

PELA Polersæt i taske, roterende

Dette er polersættet, som Lars bruger i filmen - Det er et komplet kit med alt, du behøver for at komme i gang med maskinpolering. Indeholder PELA roterende polermaskine, Pratts polermiddel, polersvampe til hvert trin, mikrofiberklude og Pratts lakforsegling. Alt dette i en praktisk opbevaringstaske. Maskinen, der medfølger, er PELA roterende polermaskine art.nr. 510891.


Til produktet ->


Polersats

Visst blev det stor skillnad?