✅ Værktøj og maskiner siden 1985

Whisky røgspåner er velegnede til kul- og gasgrill, elektriske rygeovne og andre rygeovne. De er lavet af egetræsfade, hvori der har været opbevaret alkoholholdige drikkevarer, blandt andet fra Rioja og andre steder i Spanien, Frankrig og Portugal. I fremstillingsprocessen bevares aromaen, smagen og andre vigtige kulinariske egenskaber. Røgspåner er perfekte til at ryge alle typer mad. Kød, grøntsager, fisk, pizza og desserter får en lækker røgsmag. Brug: Udblød røgspånerne i vand i cirka 10-20 minutter. Brug cirka 2 dl rygespåner per kg mad du ønsker at ryge. Læg spånerne i en aluminiumsform, rygeboks, på bunden af rygeren eller på rygerpladen. Hvis du bruger en kulgrill: Når kullet gløder placeres formen/kassen/pladen med røgspånerne direkte oven på kullet. Hvis du bruger en gasgrill: Hvis der er et rygerum i grillen, læg panden/kassen/tallerkenen i den. Hvis ikke, skal du placere beholderen i hjørnet under grillen, før du tænder for grillen. Hvis du bruger en rygeovn, drysser du et jævnt lag røgspåner på rygepladen, cirka 2 dl pr. kg mad du ønsker at ryge. Når fliserne begynder at ryge, lægges maden, der skal tilberedes, i grillen/rygeren.
Vis mere

Muurikka

Steghuller fra Muurikka

Det startede i Finland med den nu klassiske steghul, og i 1976 grundlagde de Muurikka. Siden da er der blevet solgt hundrede tusinder af steghuller, og ved lejrbål og havefester er Muurikkas produkter en selvfølgelig del af måltidet.

Se alle produkter fra Muurikka
  • Producent:
  • Producentens adresse:
  • Kontakt producenten: