Hurtig levering Personlig serviceEgen værksted
Search-icon

Default

Vores historie

Da Verktygsboden startede i 1985, var vi en jernhandel, som allerede på et tidligt tidspunkt stak ud fra mængden. Vi henvendte os til helt almindelige mennesker - håndværkere, selvstændige erhvervsdrivende og handymænd - og vi havde mange produkter, som ikke fandtes i andre butikker. Med egen-importerede varer pressede vi priserne ned, hvilket igen gjorde arbejdet sjovere for vores kunder. Verktygsboden har gennemgået en fantastisk udvikling.


Vi har også satset på vores e-handel, hvor vi i dag har næsten 20.000 produkter. Arbejdet med at finde flere spændende produkter stopper dog ikke her. Vi har en stor mængde viden i virksomheden og dermed mulighed for virkelig at give kvalificeret teknisk support. Vi håber, at I vil fortsætte udviklingen sammen med os!

Prisbillige produkter

I dag er Verktygsboden en af Sveriges største aktører inden for værktøj og maskiner. Fokus ligger fortsat på veldesignede og funktionelle produkter til så lave priser som muligt.


Som et led i at springe mellemled over og påvirke produkter til det bedre lancerede Verktygsboden sit eget varemærke PELA. 


Produkterne i PELA-sortimentet er udviklet efter vores egne behov, og som vi derfor brænder lidt ekstra for.